Recensies

Be je tevreden over onze dienstverlening en behandelwijze laat dan een recensie achter of lees hier de ervaring van andere personen.

Annegien van Baak
12-10-20 17:26:05
Janneke de Voogd heb ik leren kennen tijdens mijn werk als jeugdconsulent bij de Gemeente Rheden. In een enkele casus heb ik contact met haar gehad. Het contact bestond vooral uit advies vragen en haar kennis raadplegen. Wat Janneke zo bijzonder maakt in haar werk is dat ze niet alleen systeemtherapeutisch WERKT, maar systeemtherapeut IS. Ze denkt, praat, kijkt en ademt systeemgericht; kortom alles aan haar IS systeemtherapie! Dit maakt dat zij de tijd neemt om verbinding te zoeken en te maken met het hele gezin. Janneke kent daarin ook haar grenzen en is daar duidelijk over. Zij werkt constructief samen met de hulpverleners en andere betrokkenen in/ bij het gezin. Janneke staat daarbij met beide benen stevig in het hier en nu. Ondanks dat alles aan haar al systeemtherapie ademt, is Janneke nog steeds bereid om bij te leren en verdiepingstrainingen te volgen.

Tevens heb ik als jeugdconsulent aan een intervisiegroep deelgenomen, waar Janneke ook deel van uitmaakte. Ze had hierin een hele prettige en aanvullende rol, vanwege haar enorme kennis. Door haar systemische vragen, zette ze vaak een gesprek in een ander licht, waardoor er meer ruimte kwam om buiten-de-box te denken. Het gevolg was dat een ieder hierdoor met meer energie en 'nieuwe' mogelijkheden het intervisiemoment verliet.
Mirjam Mulderij
10-10-20 18:46:23
Janneke heeft mij en mijn zoon enorm geholpen, haar flexibiliteit was een enorm voordeel , zelfs in de avonden was ze beschikbaar, we hadden al snel een fijne band en mijn zoontje vertrouwde haar volledig, hij en ik hebben enorm veel van janneke geleerd, we moesten wel hard werken maar het was het allemaal waard , wij gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet!
Gr mirjam en Ryan
Ernest van de Kamp
09-10-20 15:27:54
Gezinstherapie bij Janneke de Voogd werd ons geadviseerd door de gemeente Rheden. Ik zelf was redelijk bevooroordeeld. Het zal wel zo’n stoffig type zijn die komt praten en mensen in een hokje plaatst met een bepaalde stempel om zo aan te geven wat je mankeert.

Na het eerste gesprek was van mijn vooroordeel weinig meer over. Janneke wist ons heel goed in te schatten zonder ons in een hokje te plaatsen of te voorzien van een stempel. Wij kregen een helder beeld van ons gezin, en daarbij bruikbare handvatten om mee aan het werk te gaan. Het was zeker niet altijd even makkelijk als je de spiegel voorgehouden kreeg over je eigen manier van handelen. Maar juist door de hulp van Janneke zijn wij erin geslaagd om wat te doen met de aangereikte handvatten. Deze systeemtherapie heeft ons als gezin heel goed geholpen om dichter bij elkaar te komen.
Angela ten Broeke
05-10-20 16:34:07
Sinds mijn samenwerking met Janneke de Voogd is er in mijn leven het een en ander veranderd. Samen hebben we situaties aangepakt die ik normaal uit de weg zou gaan. Dankzij Janneke ben ik weer geworden wie ik ben en wilde zijn. Ik ben meer bewust van situaties geworden en luister vooral naar mezelf. De sessies waren niet altijd even makkelijk en ik moest toch echt zelf aan de slag.... Maar dankzij Janneke kan ik weer genieten van het leven en gebruik ik nog regelmatig haar adviezen!
Zonder Janneke was ik niet zover gekomen en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar heb leren kennen!
Tim Kwak
05-10-20 10:15:29
Vanuit mijn rol als Consulent Jeugd van de gemeente Rheden heb ik met Janneke de Voogd samen mogen werken. Janneke de Voogd Systeemtherapie ken ik als een team met bevlogen hulpverleners die vanuit vakkennis en een systeem gerichte blik in casuïstiek hun bijdragen doen. De vakkennis werd op een voor iedereen begrijpbare manier gebruikt en opgeschreven. De mensen waarbij interventies nodig waren werden hierdoor op duurzame wijze geholpen. Het team is flexibel (in tijden en opdrachten) en ook op tijd met het contact zoeken als een traject dreigt vast te lopen of eerder klaar is dan geschat.

Hiernaast heb ik als deelnemer aan een intervisiegroep in de gemeente Rheden intervisie gekregen van Janneke. Ik heb dit als erg leerzaam ervaren en op andere manieren leren kijken naar casuïstiek en mijzelf. Door op een enthousiaste manier onze intervisiegroep te begeleiden werd een band geschapen die ons in staat stelde ons kwetsbaar op te stellen om zo te kunnen leren. Erg bedankt voor de intervisie!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info