Recensies

Ben je tevreden over onze dienstverlening en behandelwijze laat dan een recensie achter of lees hier de ervaring van anderen.

10 berichten op 2 pagina's
Rob -
03-11-22 15:56:28
In een schier uitzichtsloze situatie heeft Janneke door haar methodiek, structuur en persoonlijke aandacht een gezonde situatie weten te creëren. Naast de kundige begeleiding was het visualiseren van de systeemprocessen erg helpend en heeft goed geholpen bij de bewustwording van deze processen, het herkennen van valkuilen en het gebruiken en inoefenen van nieuw gedrag. Ondanks de zware onderwerpen weet Janneke het luchtig te houden zonder het belang van iedereen uit het oog te verliezen. Dank Janneke! Ik zou jou van harte aan willen bevelen. Al gedaan trouwens .....
Dorst
28-12-21 22:32:14
In het contact met Janneke heb ik ervaren dat zij veel kennis heeft van het systeemgericht werk. Janneke sluit goed aan bij de behoefte van de vraag en van de persoon. Ze nodigt uit om te verdiepen. Wanneer je het zelf even niet meer overziet is het ontzettend fijn dat Janneke overzicht kan bieden en inzicht kan geven in wat er nu eigenlijk aan de hand is.
Janneke weet in korte tijd een open sfeer te creëren en is uiterst zorgvuldig in haar afstemming op en met de ander.
Ik kan een traject bij Janneke zeker aanbevelen.
Sabine Stueckmann
17-12-20 10:41:41
Ik heb Janneke als een zeer deskundige, betrokken en integere therapeut ervaren. Ze werkt met hart, ziel en passie.
De knelpunten in ons familiesysteem heeft ze snel doorzien en op heldere en toegankelijke wijze voor ons inzichtelijk gemaakt.

Ik heb het gevoel dat wij met Janneke tot de kern zijn gekomen en niet aan de oppervlakte zijn blijven ronddobberen. Bij ons zijn veel kwartjes gevallen en vanuit meer begrip, inzicht en compassie zijn er nieuwe en onverwachte mogelijkheden ontstaan. Wij hebben heel veel gehad aan de sessies met Janneke en kunnen als gezin weer verder.
Zit je met een complexe, wellicht samengestelde gezinssituatie waarbij je het gevoel hebt dat je behoorlijk vastgelopen bent?
Dan kunnen wij Janneke als therapeut van harte aanbevelen.

Dank je wel Janneke voor jouw invoelende doortastendheid en betrokkenheid!
Schatkistje Één met en één zonder sleutel
07-12-20 18:25:09
Tijdens een wat moeizame zoektocht naar wat ik dacht dat goed was voor mijn dochter, kreeg ik Janneke aan de telefoon. Tegen haar kon en mocht ik eindelijk eens mijn gedachte, gevoel en behoefte uiten zònder dat ze mij in de reden viel met een of andere suggestie. Ze luisterde en nadat ik bijna buiten adem aan het eind van mijn verhaal was, zei ze; Laten we een afspraak maken om te kijken en te ervaren of ik diegene voor jou, maar met name voor jouw dochter kan zijn.

Spannend was het de eerste afspraak. Mijn dochter wist niet goed wat haar te wachten stond. De eerste kennismaking was zo fijn, zo open en easy going. Ik mocht erbij zijn, maar gedurende het uur voelde ik dat de dames het prima samen konden vinden en vol vertrouwen gingen we naar huis.
Het hele traject wat mijn dochter met Janneke heeft bewandeld kwam tot stand naar behoefte vanuit mijn dochter. Soms werd ik erbij betrokken, soms wilde ze graag dat het tussen haar en Janneke bleef.

Ik zag mijn dochter steeds meer eigenwaarde en zelfvertrouwen ontwikkelen, op een speelse manier beleefde ze de afspraken. Er werd veel op haar creatieve kant ingespeeld, dmv kleuren en tekenen kan je namelijk ook echt goed praten.!!

Als moeder kan ik niet anders dan zeggen hoe dankbaar ik ben. Dankbaar voor de hulp en ondersteuning, maar dan ook ECHT aangepast op de behoefte van mijn dochter. Waardevol en tot de dag van vandaag nog altijd dankbaar!
Johan
25-10-20 12:30:02
Janneke heeft intensieve gesprekken met onze dochter gehad en wij met Janneke en onze dochter daaromheen. In een zeer moeilijke tijd waar wij als gezin de (negatieve) kloof tussen ouders/broertje enerzijds en dochter anderzijds alleen maar groter zagen worden leek de situatie af te stevenen op een voor alle partijen erg slecht scenario. Waar wij zowel bij reguliere zorg instanties en ook op school geen stap verder kwamen en van het kastje naar de muur werden gestuurd was onze wanhoop nabij.

Via via hebben we Janneke benaderd en heeft onze dochter na een wat sceptische en terughoudende kennismaking ruim een jaar periodieke systeemtherapie gevolgd. Tegelijkertijd werd ons gezin ook erg goed betrokken en waren wij tevens onderdeel van de aanpak. Wij hebben inmiddels een andere dochter terug en niet omdat zij zozeer haar gedrag heeft aangepast of dat wij dat als gezin hebben gedaan. Janneke heeft voor ons en onze dochter tastbaar gemaakt hoe het brein werkt, hoe zaken herkenbaar kunnen worden en hoe je daarmee omgaat. Met name de wijze waarop inzichten zijn ontstaan en nu onderdeel van onze dochter en ons gezin zijn zorgt ervoor dat onze relatie is hersteld en onze dochter de stevigheid heeft gekregen zodat ze zelf weloverwogen keuzes kan maken zonder dat ze zichzelf verliest.

Ik kan iedereen die een liefdevolle, gelijkwaardige, open, respectvolle en vertrouwenswaardige relatie met zijn of haar kinderen nastreeft, dit zonder voorbij te gaan aan de normen en waarde van elk individu in het gezin, de dienstverlening van Janneke aanbevelen; het heeft ons leven in een zeer korte tijd erg positief veranderd,
Tonen: 5  10


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info